Store Capri

110427 Capri 0628

Store Capri Stedet har kapacitet og faciliteter til 250 personer. Der forefindes trådløst netværk. Der er mulighed for leje 2 trådløse mikrofoner, projektor og lærred, pris 1.500 kr. inkl. moms og opsætning. I lokalet findes også to fastmonterede barer, med køleskabe og fadølsanlæg. Vær obs. på at fadølsfustager er forskellige, vores anlæg passer til fustager fra Royal Unibrew. Man skal selv medbringe kulsyre til anlægget.
Den ene er udstyret med et mindre musikanlæg med input til Laptop, Ipod osv. Stedets øvrige inventar, dvs. køkkengrej, maskiner, borde, stole, service til 250 personer, scenepodier osv. Dette må ligeledes benyttes af stedets lejer. Håndklæder, viskestykker, karklude og opvaskemiddel forefindes i køkkenet og er til rådighed for lejer uden beregning. Duge, lysestager og servietter er ikke til rådighed, skal medbringes af lejer.
Husk der er rygning forbudt indendørs på Lille Capri.
Det er ikke tilladt at bruge konfetti på Lille Capri.
OBS. Vær opmærksom på at der kan være fest i tilstødende lokale, herfra høj musik og støj.
Man bedes derfor vise hensyn til festen i nabolokalet.

Døre og vinduer ikke må stå åbne efter kl. 22, de skal holdes lukkede så det ikke larmer mod Skanderborghus, rygning skal ske på parkeringspladsen, så der ikke er lydgener mod Skanderborghus.

Store Capri kan lejes af alle. Se særskilt pris og betingelser for aktive medhjælpere.

Man skal være minimum 18 år gammel for at leje festlokalerne på Capri. Den der booker lokalet skal være tilstede og er ansvarlig for faciliteterne.

Store Capri kan ikke lejes i perioden 15. juni til 15. august, hvor stedet bruges til medhjælperbespisning.

Store Capri kan ikke bookes senere end onsdag kl. 10.00, hvis festen skal afholdes i weekenden efter.

Vigtig info ved betaling og aflysning: Vi forbeholder os ret til annullere din booking, hvis vi ikke har modtaget din betaling af bookingen seneste 14 dage efter modtagelsen af Lejekontrakt og Faktura.
Læs yderlig om aflysning og flytning i lejebetingelserne – HER

Der medfølger i lejen en fremvisning af lokalet. Den kan bookes ved at kontakte vores driftsassistent Trine på 40173251. Hun træffes bedst på sms.
Hvis du ønsker yderlige fremvisninger af lokalet, koster en fremvisning 350 kr. + moms.

PRISER OG VILKÅR

Udlejning af lokalet til event firmaer og lign. som afholder fest/event på vegne af – eller for en 3. part aftales vilkår & pris særskilt.

Normalpris (for ikke aktive medhjælpere):

Pris for leje af  Store Capri: Hverdage og søndage: 6.000 kr. inkl. rengøring og forbrug

Fredage, lørdage, helligdage og hverdage op til en helligdag: 12.500 kr. inkl. rengøring og forbrug.

Hertil kommer der et depositum på 2.000 kr.

Lejemålet starter kl.12.00 og er til kl.08.00 dagen efter (med mindre andet aftales med driftsassistenten).

Lejekontrakten er personlig og må ikke overdrages til anden person.

Aktive medhjælpere – pris og vilkår: Lejere skal være medlemmer af Skanderborg Festival klub og aktive medhjælpere (Dvs. at man skal stå på et hold som aktiv medhjælper i Memba) på Smukfest, og indestår ved indgåelse af leje aftale for, kun at benytte  Store Capri til afholdelse af sit eget private lukkede arrangement. Da aftalen er forbeholdt vores smukke medhjælpere må Store Capri ikke benyttes til at afholde firmaarrangementer, offentlige arrangementer eller lignende. Lejers venner, kollegaer eller andet tilsvarende, kan heller ikke benytte lokalerne på vegne af lejer. Her henviser vi til almindelig offentlige leje og brug af Store Capri.

Pris for aktive medhjælpere er:

Hverdage og søndage: 5.000 kr. inkl. rengøring og forbrug

Fredage, lørdage, helligdage og hverdage op til en helligdag: 9.500 kr. inkl. rengøring og forbrug.

Hertil kommer der et depositum på 2.000 kr.

Lejemålet starter kl.12.00 og er til kl.08.00 dagen efter (med mindre andet aftales med driftsassistenten).

Leje til holdmøde/hold arrangement.

Vi oplever desværre, at mange booker Føla, Store Capri eller Lille Capri til et holdmøde eller en holdfest, men så ikke bruger det alligevel – eller melder fra i sidste øjeblik. Det betyder, at vi må sige nej til andre og nogle gange går glip af potentiel lejeindtægt til festivalforeningen. Derfor indfører vi fremover et depositum på 500 kr., når du booker Store Capri til  et holdmøde/hold arrangement.
Depositummet får du selvfølgelig tilbage efter arrangementet, hvis alt er efterladt, som det er modtaget. Du får depositummet igen ved at henvende dig til christina@smukfest.dk efter dit arrangement.

Holdmøder/hold arrangementet skal primært afholdes på Føla. Hvis I er et stort hold + 70 medhjælpere, kan Store Capri benyttes. Dette skal godkendes af din koordinator. Hvis dette ikke er godkendt af din koordinator, vil der være en egen betaling til rengøring af lokalet. Dette koster 750 kr.

NB: Det er altså kun FORMANDEN på holdet, som kan booke lokaler til holdmøde.

Spørgsmål vedr. Store Capri kan man kontakte festival kontoret på 87 93 44 44 eller christina@smukfest.dk

Tilbud om festpakke & dags arrangement, eller længerevarende lejemål.

Hvis du ønsker et tilbud på en festpakke, konference eller dags arrangement er du velkommen til at kontakte Peter Bertholdt på  bertholdt@smukfest.dk