Mødelokalet 1.sal

På 1. sal finder du et skønt lokale med plads til ca. 12 personer, der er separat adgang til mødelokalet fra en udvendig trappe ved FØLAs gavl.

Hvis du ønsker at reserver mødelokalet på 1. sal til et møde med dit hold, kan du gøre det via dette link 

https://smukbooking.youcanbook.me/

Når du har sendt din reservation af sted, vil du modtage en mail fra kontoret efterfølgende med enten en godkendelse eller en afvisning af din reservation, alt efter om lokalet er ledig eller ej.

I forbindelse med mødelokalet er der et mindre the-køkken og toiletter. Der er endvidere adgang til et stort køleskab med kolde drikkevarer. Du vil have mulighed for at hente flere drikkevarer og lign. i stueetagen, hvis du ikke forstyrrer et evt. andet lejemål i salen. En madelevator forbinder mødelokalet til service-rummet/kølerummet i stue etagen.

Festivalen er vært ved en øl eller vand til hver deltager i mødet, hvis du låner lokalet til møde med dit medhjælperhold. Mødelokalet er smagfuldt og hyggeligt indrettet med et konferencebord. Der er mulighed for at benytte tilkoble din egen pc til storskærmen i lokalet.

I kommentarfeltet her til højre bedes du angive hvor mange personer I forventer at være til mødet  og i hvilket tidsrum mødet foregår

Når du har foretaget din reservation, vil du modtage en bekræftelse på mail. Et par dage efter din reservation vil du modtage en mail med oplysninger om kode, betingelser, oplysning om rengøring osv.

Du er meget velkommen til at kontakte festivalkontoret, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til din reservering.

Føla

Lejebetingelser for mødelokalet 1.sal

  1. Møderummet kan benyttes til at afholde møder for dig og dit festivalhold.
  2. Det er naturligvis helt i orden at møder udvikler sig meget hyggeligt.
  3. Møderummet er udstyret med et the-køkken, en mad-elevator forbinder dette rum med servicerummet i stueetagen.
  4. Du er naturligvis velkommen til at hente drikkevarer osv. til dit møde i stueetagen – men du bedes færdes således du tager hensyn til en evt. fest i festsalen.


Rengøring af lokalerne

Alle brugere og lejere af lokalerne på FØLA skal selv sørge for oprydning og rengøring af lokalerne.