Lejebetingelser – Store Capri

LEJEBETINGELSER – STORE CAPRI

Vi håber du får en rigtig god fest i de skønne lokaler vi kan tilbyde!

I det følgende vil vi kort fortælle om nogle af de praktiske ting der knytter sig til lejemålet af Store Capri, samt redegøre for lejebetingelserne.

Man skal være minimum 18 år gammel for at leje festlokalerne på Capri.

Når du har foretaget en reservation af lokalet, vil du modtage en bekræftelse på lejemålet hvis lokalet er ledigt. Du vil endvidere modtage en lejekontrakt på mail.
Har du praktiske spørgsmål i forbindelse med vores festlokale, er du velkommen til at kontakte Christina på kontoret på 87 93 44 44

Husk der er rygning forbudt indendørs på Store Capri.
Det er ikke tilladt at bruge konfetti på Store Capri.
OBS. Vær opmærksom på at der kan være fest i tilstødende lokale, herfra høj musik og støj.
Man bedes derfor vise hensyn til festen i nabolokalet.

Døre og vinduer ikke må stå åbne efter kl. 22, de skal holdes lukkede så det ikke larmer mod Skanderborghus, rygning skal ske på parkeringspladsen, så der ikke er lydgener mod Skanderborghus.

Der medfølger i lejen en fremvisning af lokalet. Den kan bookes ved at kontakte vores driftsassistenter Trine på 40173251, hun træffes bedst på sms.
Hvis du ønsker yderlige fremvisninger af lokalet, koster en fremvisning 350 kr. + moms.

Udlejning af lokaler til event firmaer og lign. som afholder fest/event på vegne af – eller for en 3. part aftales vilkår & pris særskilt.

Lejemål – Tidsrum

Lejemålet starter kl. 12.00 og slutter kl. 08.00 dagen efter. (Evt. senere, men kun hvis det aftales specifikt med driftsassistenten.) Der afholdes syn sammen med driftsassistenten, inden stedet forlades af lejer.
Dørene skal være lukket ud til efter kl. 22.00 af hensyn til vores naboer.

Misvedligehold af lejeaftale

En lejer af festsalen kan fratages retten til fremtidig leje, hvis lejeaftalen misligholdes.

Depositum og afbestilling

Vi forbeholder os ret til annullere din booking, hvis vi ikke har modtaget din betaling af bookingen seneste 14 dage efter modtagelsen af Lejekontrakt og Faktura

Der erlægges et depositum på 2.000,00 kr. for evt. manglende oprydning og evt. erstatninger.
Depositummet tilbagebetales 100 % ved evt. aflysning, men ved gennemførelse af arrangementet, udbetales depositummet kun i det omfang lokalerne og inventaret er ryddeligt (se afsnittet oprydning) og inventaret forefindes i samme stand som ved overdragelse til lejer.
Ved evt. aflysning tilbagebetales maksimalt 75 % af leje prisen. Ved aflysninger mindre end 60 dage før arrangementet, tilbagebetales kun 50 % af leje prisen, og ved aflysning mindre end 14 dage før arrangementet, tilbagebetales kun 25 % af leje prisen.

Hvis du ønsker at flytte din booking til en anden dato, skal dette ske senest 30 dage før din booking. Herefter kan din booking ikke flyttes og det er så de almindelige lejebetingelser for afbestilling der er gældende.

Betalingsfrister

Depositum og lejen betales senest 14 dage efter at lejekontrakten er modtaget.

Adgang til festlokale

Der behøves ingen nøgle til  Capri. På venstre side af hoveddøren UDVENDIGT findes et alarmtastatur, hvor der tastes en 6-cifret kode og afsluttes med “E” Så er døren åben og alarmen slået fra. Koden vil fremgå af din lejekontrakt. (Bemærk; koden virker kun i forbindelse med den pågældende lejeperiode)
Når stedet forlades – husk at låse alle yderdøre og lukke alle vinduer – tastes den samme kode PÅ DET INDVENDIGE TASTATUR I ENTREEN og afsluttes med “#” (Gå herefter ud af døren), der vil lyde en svag hyletone i ca. 10 sek., og døren låses og alarmen er aktiveret.

Vedr. alarmen

Da alarmen har en ”rum-føler” vil det aktivere alarmen hvis der f.eks. hænger pynt i loftet. Så alt pynt fra loftet skal være fjernet inden lokalet forlades og alarmen aktiveres. Af samme årsag er det ikke tilladt at overnatte i lokalerne. Lokalet skal aflåses efter endt fest. Koden virker kun i det tidsrum hvor lejemålet gælder.

Vigtigt vedr. alarmen: Når du skal ind i huset skal du benytte den kode der er anført på lejekontrakten – MEN ta’ i døren inden du taster koden, er døren åben så er der allerede nogen i huset og så må du endelig IKKE taste koden. Indtaster du koden vil du slå alarmen til!

Angående fejl ved alarmen / fejlalarm på Store Capri

I tilfælde af fejl eller alarmen går i gang, kontakt Driftsassistenten (se vagthavende på lejekontrakten)
Hvis alarmen går i gang og der ikke ringes til ovennævnte, faktureres lejer for vagtpatruljens gebyr, kr. 1800,00.

Fyrværkeri & konfetti

Der må ikke affyres knald-fyrværkeri fra Store Capri, og der må ikke bruges nogen former for bordbomber, konfettikanoner eller lignende på Store Capri.

Skader

Lejer er forpligtet til at erstatte skader på ejendom og inventar.
Denne kontrakt er personlig og kan ikke overdrages til andre. Sker dette kan Festivalklubben ændre adgangskoden og aflyse arrangementet.

Oprydning

Rengøring er inklusiv i leje af lokalet, men du skal foretage almindelig oprydning og opvask.
Følgende skal være foretaget inden aflevering til driftsassistenten kl. 8.00 (eller hvornår det er aftalt) dagen efter din fest og/eller arrangement:

 • Almen oprydning i alle rum. Husk udeområdet, saml affald og cigaretskodder op.
 • Borde og stole aftørres. Bordene stilles i grundopstillingen (se plantegning på væggen ved fadølsanlægget) Stolene skal stå i stativer med 12 stk. hver.
 • Skraldespande tømmes og smides i affalds container i skralderummet.
 • Termokander rengøres efter brug.
 • Komfur rengøres efter brug. Se vejledning ved emhætte.
 • Ovne rengøres efter brug.
 • Kaffemaskine rengøres efter brug.
 • Køleskab og kølerum rengøres og slukkes.
 • Viskestykker og klude til vask. (kurv i rengøringsrum)
 • Affald der ikke kan støvsuges op, samles op og gulvet fejes.
 • Service vaskes af og stilles på plads., der hvor det er taget.
 • Vandet lukkes ud af opvaskemaskinen, den rengøres og slukkes.
 • HUSK at få alle medbragte ting med dig, når du forlader Store Capri.

Hvis ikke dette er foretaget tilfredsstillende når du forlader Store Capri, så vil du blive faktureret 350 kr./time + moms, for at vi gør det for dig.
De ovenstående punkter er ikke udtryk for at evt. rum eller effekter der ikke er nævnt, må efterlades rodede .

Lejer indestår dermed for at hele stedet afleveres ryddelig, pænt og klar til rengøring.

Hvis du skønner at det er nødvendigt, for god og sikker afvikling af din fest,  kan vi anbefale De Gule Vagter. De kan træffes på 40 84 04 61 eller www.degulevagter.dk

 

Hvis man har praktiske spørgsmål  eller andet kan man kontakte Christina på 87 93 44 44 eller Driftsassistenten.