Ny, fleksibel bespisning

Medhjælperbespisning – arizonaburger eller boller i karry til frokost?

Det har længe været et ønske fra mange medhjælpere, at medhjælperbespisningen under festivalen gøres mere fleksibel i både form og indhold, da det faktisk kun er en mindre del, der får glæde af bespisningen på Capri.

Vi har derfor i år valgt at omlægge bespisningen af medhjælpere under festivalen, således at den foregår i skoven, hvor den enkelte medhjælper selv kan vælge, hvor han eller hun vil indtage sit måltid. Perioden ”under festivalen” betegnes som perioden fra onsdag d. 5. august til og med søndag d. 9. august. Der indsættes fire måltider på armbåndet for hver medhjælper, der arbejder 24 timer under festivalen.

Et måltid svarer til 60 forplejningsenheder, og en enhed svarer til en krone. Altså har et måltid en værdi af 60 kr. Disse i alt 4 x 60 forplejningsheder svarende til i alt 240 kr. kan veksles til mad og drikke i alle madboder og barer på festivalen – og det gælder også medhjælperbaren!

Det betyder altså, at du som medhjælper under festivalen kan drikke fadøl for de 240 forplejningsenheder, købe pizza til dig selv og dine venner eller boller i karry til dine børn. Det er helt op til den enkelte. Enhederne kan ikke veksles til kontanter, og de kan ikke overføres til et andet armbånd.

Medhjælpere med opstillingsarmbånd spiser på Capri før og efter festivalen som tidligere år og bespises ikke under festivalen. Den eneste ændring for medhjælpere med opstillingsarmbånd er afvikling af morgenmad under festivalen, læs om dette herunder.

Hvad med medhjælpere, der både arbejder før og under festivalen?
Medhjælpere med kombi-funktion – dvs. de, som har opstillingsarmbånd, men som også arbejder et antal timer under festivalen, har ret til et antal måltider indsat på deres armbånd til benyttelse under festivalen. Det sørger din formand for.

Som hovedregel udløser 8 timers ekstra arbejde et måltid svarende til 60 forplejningsheder.
Det betyder også, at en medhjælper, der arbejder under, men som arbejder f.eks. 32 timer i stedet for 24 timer, har ret til et ekstra måltid på sit armbånd.

Hvad med morgenmad under festivalen, nu når Capri er lukket?
Morgenmad under festivalen kan stadig bestilles på forhånd via memba af formanden på de hold, som arbejder i tidsrummet 8.00-9.30 under festivalen. Forudbestilt morgenmad afhentes i nonfood, men kan IKKE indtages i nonfood.

Morgenfriske medhjælpere med opstillingsarmbånd eller medhjælpere med almindeligt ”under-armbånd” kan også individuelt møde op i nonfood i tidsrummet 8-9.30 under festivalen og smøre sin egen morgenmadspakke TO GO. Morgenmaden kan ikke indtages i nonfood, og man kan kun smørre til eget forbrug.

Hvad med medhjælperbørn, kan de få noget at spise?
Børn af medhjælpere kan i opstillingsperioden ifølge med deres forældre eller Skovklubben spise på Capri. Børn med medhjælperarmbånd får ingen forplejningsenheder på armbåndet under festivalen, det er her forældrenes ansvar at bespise deres børn.

Vil du vide mere?
Du får mere info om medhjælperbespisningen i løbet af foråret. Hvis du allerede nu har spørgsmål, så tøv ikke med at sende dem til til formand eller maja@smukfest.dk. Maja vil så forsøge at kategorisere eventuelle spørgsmål og besvare dem i en særlig medhjælperbespisning-FAQ i næste WaltherNyt, hvis behovet er der.