Velkommen til tre nye koordinatorer

Det er med stor fornøjelse, at jeg på vegne af ledelsen kan byde velkommen til tre nye hoveder i den faste stab på Føla. Både Louise, Christer og Søren er udvalgt blandt mange potentielle kandidater, og vi er ikke i tvivl om, at disse tre stærke profiler kommer til at byde ind med kompetencer og energi, som vi er sikre på vil bidrage til fortsat at udvikle og styrke organisationen og arbejdsgangene i dagligdagen og under afviklingen af både Smukfest i skoven og i København.

Både Louise, Christer og Søren tiltræder sin nye stilling pr. 1. februar 2015. Nedenfor har vi givet de tre nye koordinatorer mulighed for at præsentere sig selv, vi håber, at I vil tage godt imod dem!

Smukke hilsener,
Maja Engbjerg Sønderskov, foreningskoordinator

Louise Hedegaard-Høgh, ny administrationskoordinator

 • Hvem er du?
  Jeg er 37 år, født og opvokset i Nordjylland, men blev voksen i Aarhus og bor nu på 10. år midt i skønne Skanderborg. Jeg er gift med Jakob, mor til Ea Samrawit på seks år Mikias Isak på to år. Nå ja, og så tæller familien også en aldrende cocker spaniel.  Jeg har baggrund i reklame- og filmbranchen og har bl.a. arbejdet som projektleder, produktionsleder og producer.
 • Hvad er din historik i festivalsammenhæng?
  De seneste 14 år har Smukfest gjort mine somre lidt smukkere, da min mand, som er journalist, har været med til at dække festivalen. Jeg selv har varetaget festdelen…  en opgave jeg har taget stort ejerskab i. Jeg både drikker, spiser, hygger, griner, skåler og skråler med for fulde gardiner, når festivalen brager løs i dyrehaven. Ja, faktisk vil jeg gå så langt at sige, at i rollen som festivalgænger burde jeg kunne indløse både en høj femmer, og et 13-tal efter den gamle skala.
 • Hvad ser du, bliver din vigtigste opgave på festivalen i din nye stilling?
  Som den nye pige i klassen, endnu uden kendskab til den maskine, der driver festivalen, ser jeg frem til at prøve at hvirvle lidt op bøgebladene, undres og udfordre ”sådan plejer vi”. Muligvis lander bladene samme sted. Men tænk hvis de falder ned i nye, spændende formationer… Først skal jeg lytte, lære og kigge over skuldre, og jeg håber, at I alle vil hjælpe med at fylde min festival-værktøjskasse, så jeg sammen med hele flokken kan bygge videre på vores festival med god energi, masser af grin og fede ideer.
 •  Hvad glæder du dig mest til i dit nye job?
  Jeg glæder mig umådeligt meget til at blive en del af familien Smukfest! Jeg har altid haft næsegrus beundring over, hvad en hær af engagerede frivillige, passionerede medarbejdere og lokale kræfter formår at stable på benene år efter år. Tak, for jeg må være med – jeg glæder mig til at hilse på jer!


Christer Steffensen, ny produktionskoordinator

 • Hvem er du?
  Jeg er 39 år gammel og bor i Skanderborg sammen med min kone Sofie (der er formand på Can Sleep og Boformscenteret) og vores datter Agnes på 15 måneder. Vi flyttede til byen for halvandet år siden, fordi jeg havde en drøm om at få mere med festivalen at gøre, og den mission er jo i den grad lykkedes med min fastansættelse.
 • Hvad er din historik i festivalsammenhæng?
  Walther tog min festivalmødom i 2005, hvor jeg startede som campingvagt på Sølund. I 2007 blev jeg så stedfortræder og i 2009 formand. I 2011 var jeg med til at startede camping op på KærligHeden sammen med nogle dygtige kollegaer. Det var en sjov udfordring og gav mig et nyt og udvidet indblik i den organisation, jeg gennem årene er kommet til at holde så meget af.
 • Hvad ser du, bliver din vigtigste opgave på festivalen i din nye stilling?
  Min stilling er oprettet i erkendelse af den stadig større arbejdsmængde, der ligge i at bygge og administrere en festival i en bøgeskov. Jeg kommer blandt andet til at beskæftige mig med at effektivisere opstillingsperioden i forhold til materiale- og timeforbrug, ligesom det bliver mit ansvar, at de rigtige materialer og det rigtige grej er bestilt hjem, når vores dygtige frivillige skal bruge det, så vi undgår unødvendig ventetid. Og så kommer jeg til at arbejde med kommunikation med både medhjælpere og samarbejdspartnere.
 • Hvad glæder du dig mest til i dit nye job?
  Det er med en vis portion ærefrygt, jeg har takket ja til jobbet. De mennesker, jeg skal arbejde tættest sammen med, er verdensmestre i at lave festival, så det er nogle store sko, jeg skal forsøge at fylde ud. Jeg ser dog frem til at blive en del af holdet og vil gå til opgaven med ydmyghed og et enormt gåpåmod. Jeg glæder mig til at komme i gang og til møde jer i bøgeskoven eller på Føla. Det bliver hyl.


Søren Eskildsen, ny Sikkerhedskoordinator

 • Hvem er du?
  Jeg er et passioneret festival-menneske, der elsker at lave glade gæster. Den korte historie om mig er, at jeg bor i Skanderborg, men oprindeligt er en sønderjyde, der også en kort overgang har boet i Sydney. Jeg er en halvstuderet røver fra universitetet, hvor jeg har en kandidatgrad i Informationsvidenskab og jeg har de seneste år arbejdet med både forretningsudvikling, pressehåndtering, ledelse og undervisning i flere spændende virksomheder. Jeg er fan af fed rock og elektronisk musik og elsker gode koncertoplevelser. Jeg holder meget af at være sammen med andre mennesker og vil aldrig gå glip af en spændende historie.
 • Hvad er din historik i festivalsammenhæng?
  En af mine gode venner inviterede mig med som campingvagt på FØLA Camping i 2001 efter jeg havde haft et par oplevelsesrige år som gæst. Jeg var receptionist i den første Hotelt-reception og blev efter nogle år formand for Sølund Camping. Den seneste håndfuld år har jeg været koordinerende formand for alle områder under Camping og har arbejdet intenst med implementeringen af alle de nye tiltag med Kærligheden, hegn om alle områder og tilpasningen af området til fremtiden. Jeg overtager i år ansvaret for beredskabet og overtager fra næste år ansvaret for alle hold i det som kaldes Vagtgruppen. Desuden er jeg øverste sikkerhedsansvarlige for Smukfest fra 2016.
 • Hvad ser du, bliver din vigtigste opgave på festivalen i din nye stilling?
  Jeg vil arbejde målrettet på at gøre gode folk endnu dygtigere til at skabe de bedste og mest sikre rammer for alle de mennesker vi skal passe på og give en god oplevelse. Det vil jeg gøre ved at lytte, udfordre og strukturere både opgaver, hold og området som helhed. Derudover bliver det en rigtig vigtig opgave for mig, at etablere et nyt strategisk samarbejde med Muskelsvindsfonden. I samarbejde med dem etablerer vi nemlig en ny enhed, hvor vi i fællesskab uddanner såkaldte event-vagter. Dette kompetenceløft tilbydes udvalgte frivillige, der dermed kan blive endnu dygtigere i deres arbejde på Smukfest. Oveni kan de måske endda få muligheden for at udnytte de tillærte færdigheder på andre arrangementer i Danmark.
 • Hvad glæder du dig mest til i dit nye job?
  Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en masse mennesker jeg holder af og være med til at lave Danmarks ubetinget fedeste festival!